Όροι Χρήσης

Οι όροι που αναφέρονται παρακάτω αφορούν στη χρήση και τις αγορές από το διαδικτυακό τόπο της All about Eve. Mπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@allabouteve.gr ή στο 210 5203614. Η εταιρεία εδρεύει στη Μεταμόρφωση, Σπύρου Μερκούρη 28, 144 52. Είμαστε ανοικτά από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ.

Οι όροι χρήσης διέπονται από τo ελληνικό δίκαιο και μπορούν να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή. Κάθε αλλαγή στους όρους χρήσης που περιγράφονται παρακάτω θα εφαρμόζεται από τη στιγμή της δημοσίευσής της στο www.allabouteve.gr

Με την καταχώρηση της παραγγελίας, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα όλους τους όρους χρήσης. Σε διαφορετική περίπτωση, ο πελάτης δεν θα πρέπει να προχωράει στην καταχώρηση της παραγγελίας.

Προϊόντα και Τιμές


Οι περιγραφές των προϊόντων στον ιστότοπο www.allabouteve.gr βασίζονται στις πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά που παρέχουν οι κατασκευαστές. Μπορεί να υπάρχει μικρή απόκλιση ανάμεσα στα πραγματικά χαρακτηριστικά (ειδικά αναφορικά με το χρώμα και την υφή του προϊόντος) και τις φωτογραφίες των προϊόντων.

Η All about Eve μπορεί να αλλάξει τις περιγραφές των προϊόντων καθώς και τις τιμές τους χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Οι τιμές αναφέρονται σε ευρώ, περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και δεν περιλαμβάνουν κόστος αποστολής. Ο πελάτης χρώνεται ανάλογα με τις τιμές των παραγγελθέντων προϊόντων κατά τη στιγμή της παραγγελίας, ανεξάρτητα από τυχόν αλλαγές μέχρι τη στιγμή της παράδοσης.

Τρόποι Πληρωμής


Η All about Eve δέχεται προς το παρόν πληρωμή μέσω πιστωτικών καρτών (Visa, MasterCard, American Express και όλες τις άλλες κάρτες που δέχεται η PayPal), μέσω κατάθεσης σε τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΕUROBANK : IΒΑΝ GR5302603410000160200629270
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 00260341160200629270
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ All about Eve

ΠΕΙΡΑΙΩΣ :IBAN  GR8801718500006850141906131
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 6850141906131
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ All about Eve

καθώς και μέσω λογαριασμών PayPal.
Η All about Eve συνεργάζεται με την PayPal για την πραγματοποίηση πληρωμών. Μέσω της PayPal, μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή για την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες, κάρτες ανάληψης και τραπεζικούς λογαριασμούς. Το σύστημα της PayPal αποτελεί ένα διεθνές και ευρέως διαδεδομένο σύστημα πληρωμών που εξασφαλίζει τις προσωπικές και οικονομικές σας πληροφορίες κατά τη διάρκεια ηλεκτρονικών συναλλαγών. Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας, το σύστημα σας μεταφέρει στην ηλεκτρονική σελίδα της PayPal, στην οποία θα σας ζητηθούν τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ή – αν έχετε ήδη λογαριασμό PayPal- τα στοιχεία του λαγαριασμού, εφόσον επιλέξετε να τον χρησιμοποιήσετε για τη συναλλαγή σας. Η PayPal επεξεργάζεται τις πληρωμές και χρεώνει το συνολικό ποσό της αγοράς σας (συμπεριλαμβανομένου του κόστους αποστολής) στην πιστωτική σας κάρτα ή στο λογαριασμό PayPal που δηλώσατε. Προσωπικά οικονομικά στοιχεία δεν είναι διαθέσιμα και δεν αποθηκεύονται από την www.allabouteve.gr
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, είτε με πληρωμή μέσω PayPal είτε επιλέγοντας αντικαταβολή, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης, με αναλυτική περιγραφή της παραγγελίας σας.

Αποστολή και Παράδοση


H All about Eve σας δίνει τη δυνατότητα να παραλάβετε ή να στείλετε τις παραγγελίες σας, σε διαφορετική διεύθυνση από αυτή που έχετε ορίσει ως διεύθυνση αποστολής. Αν επιθυμείτε να στείλουμε την παραγγελία σας σε διεύθυνση διαφορετική από τη διεύθυνση χρέωσης, απλά συμπληρώστε τα ανάλογα πεδία στη φόρμα παραγγελίας, με τις πληροφορίες της διεύθυνσης παράδοσης. Η αποστολή θα συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα που ορίζει ο νόμος (απόδειξη και δελτίο αποστολής). Αν επιθυμείτε να μην λάβει ο παραλήπτης της παραγγελίας σας τα στοιχεία της πληρωμής, παρακαλούμε να το αναφέρετε (στο πεδίο σημειώσεων) παρέχοντας μας παράλληλα και τη διεύθυνση αποστολής της απόδειξης.

Έξοδα αποστολής


Για αποστολές με βάρος έως 2kg στην Αττική το κόστος είναι 2€. Από 39€ και άνω τότε τα μεταφορικά είναι δωρεάν. ¨Όμως σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2kg, η χρέωση ανέρχεται σε 0.90€ ανά επιπλέον κιλό.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα οι αποστολές με βάρος έως 2kg  το κόστος είναι 2.50€. Από  39€ και τα μεταφορικά είναι  δωρεάν. ¨Όμως σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2kg, η χρέωση ανέρχεται σε 0.90€ ανά επιπλέον κιλό.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

1 κιλό

6.00€

2 κιλά

6.00€

3 κιλά

8.00€

4 κιλά

10.00€

 

Χρόνος αποστολής


Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την All about Eve το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από 5 εργάσιμες ημέρες μετά την ημερομηνία παραγγελίας (εκτός αν τα παραγγελθέντα αντικείμενα δεν είναι διαθέσιμα, οπότε ο χρόνος διαθεσιμότητας και αποστολής αναφέρονται ξεκάθαρα στην περιγραφή των προϊόντων). Για αποστολές εντός Ελλάδας, οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier. Ο χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδας είναι συνήθως μεταξύ 2-3 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης. Η συνεργαζόμενη εταιρεία courier παραλαμβάνει και παραδίδει Δευτέρα με Παρασκευή. Σε περιόδους αιχμής ή σε περιπτώσεις ιδιαίτερα άσχημων καιρικών συνθηκών, η παράδοση μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνο από ό,τι υπολογίζεται. Η All about Eve δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις της εταιρείας courier ή λόγω άλλων εξωγενών παραγόντων.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Έως 2kg οι αποστολές στην Κύπρο κοστίζουν  5.50€. Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2 kg, η χρέωση ανέρχεται σε 0.75€ ανά επιπλέον κιλό και μέχρι τα 5kg.

Για αποστολές με βάρος μεγαλύτερο των 5kg, το κόστος διαμορφώνεται όπως στον παρακάτω πίνακα:
 

Βάρος (kg)

Κόστος Μεταφορικών

5.01 - 10.00

14.99 €

10.01 - 15.00

19.99 €

15.01 - 20.00

26.99 €

20.01 - 25.00

33.99 €

25.01 - 30.00

38.99 €

30.01 - 35.00

43.99 €

35.01 - 40.00

48.99 €

 

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος δεν υποστηρίζεται η επιλογή της αντικαταβολής.

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Για αποστολές με βάρος έως 2kg στην Ευρώπη το κόστος είναι για τη ζώνη 1,

 ΖΩΝΗ 1 15,95€

ΖΩΝΗ 2 16,95€

ΖΩΝΗ 3 21,95€  

Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2 kg, τότε θα πρέπει να προχωρήσετε σε δεύτερη παραγγελία καθώς  προς το παρόν μπορούμε να στείλουμε δέματα μέχρι 2 κιλά.

 

 Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας μπορεί να φτάσει και τις 10  εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

 

 

Με τον αριθμό αποστολής είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας στο σύστημα εντοπισμού της

Ζώνη 1

Ζώνη 2

Ζώνη 3

Αυστρία

Γαλλία

Εσθονία

Βέλγιο

Ηνωμένο Βασίλειο

Ισπανία

Βουλγαρία

Ιταλία

Μάλτα

Γερμανία

Ιρλανδία

Πορτογαλία

Δανία

Λετονία

Σουηδία

Κροατία

Λιθουανία

Φινλανδία

Λιχνεστάιν

Λουξεμβούργο

 

Ολλανδία

Μονακό

 

Ουγγαρία

Ρουμανία

 

Πολωνία

Σλοβενία

 

Σλοβακία

 

 

Τσεχία

 

 

 

 

Δώρα


Αν επιθυμείτε να στείλετε κάποιο δώρο μέσω της All about Eve , θα χαρούμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας ως δώρο. Τα δώρα περιλαμβάνουν ειδική συσκευασία δώρου και αποστέλλονται στη διεύθυνση που ορίζεται ως διεύθυνση αποστολής. Μπορείτε να συνοδεύσετε το δώρο σας με ένα προσωπικό μήνυμα το οποίο θα συμπεριλάβουμε στην τελική συσκευασία. Για να μπορέσουμε να στείλουμε την παραγγελία σας ως δώρο, θα πρέπει να κάνετε τη σχετική επιλογή στην φόρμα παραγγελίας και να συμπεριλάβετε σε αυτήν τη διεύθυνση και τα στοιχεία του παραλήπτη. Η αποστολή θα συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα που ορίζει ο νόμος (απόδειξη και δελτίο αποστολής). Αν επιθυμείτε να μην λάβει ο παραλήπτης της παραγγελίας σας  τα στοιχεία της πληρωμής, παρακαλούμε να το αναφέρετε (στο πεδίο σημειώσεων) παρέχοντας μας παράλληλα και τη διεύθυνση αποστολής της απόδειξης. Αν ο παραλήπτης του δώρου θελήσει να το επιστρέψει, μπορεί να ακολουθήσει τις διαδικασίες Επιστροφής και Ανταλλαγής που περιγράφονται παρακάτω.

Επιστροφές και Ανταλλαγές


Για εμάς, στην All about Eve είναι πολύ σημαντικό να είστε ικανοποιημένοι με τις αγορές σας. Αν, για οποιονδήποτε λόγο, αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, αρκεί τα μην έχει παραδοθεί για αποστολή στην εταιρεία courier. Από τη στιγμή που θα παραδοθεί η παραγγελία σας, μπορείτε να επιστρέψετε προϊόντα μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή της παράδοσης (μέσα σε 10 ημέρες θα πρέπει να έχουμε παραλάβει τα αντικείμενα προς επιστροφή). Οι επιστροφές που παραλαμβάνονται μετά από αυτό το χρονικό όριο, μπορούν να γίνουν δεκτές μόνο κατ’επιλογή της All about Eve. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν. Θα πρέπει να διατηρούν την αρχική τους συσκευασία, να είναι αχρησιμοποίητα και να περιλαμβάνουν τυχόν εξαρτήματα, οδηγούς χρήσης, έγγραφα που είχαν κατά την παραλαβή. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι προϊόντα σε προσφορά δεν μπορούν να επιστραφούν. Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να αποστέλονται στην All about Eve με εταιρεία courier. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, μπορείτε να μας τα επιστρέψετε. Δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση να προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων αλλά θα χαρούμε να σας προσφέρουμε ισόποση πίστωση για μελλοντικές αγορές, μέσα σε περίοδο 12 μηνών (μετά την παρέλευση αυτής της περιόδου η πίστωση μπορεί – εάν το ζητήσετε – να αννανεωθεί). Τα είδη που επιλέγονται αντί αυτών που επιστρέφονται, θα αποστέλλονται αφού τα προϊόντα που επιστρέφονται έχουν παραληφθεί από εμάς. Το κόστος αποστολής των επιστροφών καλύπτεται από τον πελάτη, ενώ η All about Eve αναλαμβάνει το κόστος αποστολής των προϊόντων που επιλέγονται αντί αυτών που επιστρέφονται. Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων ή λάθος αποστολής (ασυμφωνία παραγγελίας και τελικής αποστολής), απλά ενημερώστε μας στο info@allabouteve.gr και θα χαρούμε να κανονίσουμε την επιστροφή του λάθος προϊόντος και την εκ νέου αποστολή του σωστού, χωρίς επιπλέον κόστος.

Προσωπικά Δεδομένα


Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη των υπηρεσιών του ιστότοπου υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις του ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα  όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ) και όπως έχει τροποποιηθεί με το ν. 3471/2006 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικής ζωής στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες. Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος – αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου – πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα, οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας. Η All about Eve ζητάει προσωπικές πληροφορίες μόνο για την καταχώρηση παραγγελιών και για κανέναν άλλο λόγο. Σε περίπτωση που οι παρεχόμενες από τον πελάτη πληροφορίες είναι ανεπαρκείς ή ψευδείς, η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί από την All about Eve. Τα δεδομένα που ζητούνται από την All about Eve δεν περιλαμβάνουν οικονομικά στοιχεία. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω της PayPal και τα οικονομικά στοιχεία των πελατών δεν είναι διαθέσιμα στην All about Eve. Τα προσωπικά στοιχεία των πελατών δεν διατίθενται σε τρίτα μέρη ούτε αξιοποιούνται από την All about Eve. Μόνο σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, έννομων αιτημάτων από κρατικές αρχές, η All about Eve θα παραχωρεί τα στοιχεία των πελατών της ακολουθώντας τις διαδικασίες και διατάξεις που θα ισχύουν τη δεδομένη στιγμή. Σύνδεσμοι Η All about Eve δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων ιστοσελίδων προς τις οποίες περιλαμβάνει ηλεκτρονικούς συνδέσμους.