Για Εμάς

H All about Eve δραστηριοποιείται στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά, στο χώρο των καλλυντικών και της ομορφιάς, από το 2006.

Για να ανακαλύψουμε τα προϊόντα μας, δεν γνωρίζουμε σύνορα.
Ταξιδεύουμε παντού και επιλέγουμε τα καλύτερα από όλο τον κόσμο, όπως στην Αμερική, Ταϊτή, Κορέα, Γερμανία και Αγγλία.

Επιλέγουμε προϊόντα που είναι αναγνωρισμένα και βραβευμένα στο εξωτερικό και βρίσκονται στις γνωστότερες εμπορικές επιχειρήσεις όπως τα Boots Drugstores, Harrods, Harvey Nichols, Selfridges κ.ά.

Παράλληλα, επιτυγχάνουμε να βραβεύονται και στην εγχώρια αγορά, όπως το περίφημο λάδι Monoi Tiki Tahiti που κατέκτησε το Α’ βραβείο στην κατηγορία «Φυσική Σύνθεση», στα ετήσια βραβεία 2018 του Madame Figaro Greece.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας είναι να επιλέγουμε τα προϊόντα που ερωτευόμαστε με την πρώτη ματιά και θέλουμε να χρησιμοποιούμε καθημερινά τόσο εμείς όσο και οι δικοί μας άνθρωποι, οι άνθρωποι που αγαπάμε και νοιαζόμαστε.

Απόλυτα ασφαλή, αποτελεσματικά, σε υπέροχες συσκευασίες και μοναδικά αρώματα που θα κάναμε δώρο στις κολλητές μας, τη μαμά μας, την αγαπημένη μας θεία, την αδελφή μας και όλες εκείνες τις γυναίκες που κάνουν τη ζωή μας ξεχωριστή και θα θέλαμε να είναι πάντα περιποιημένες, υγιείς και ευτυχισμένες.

Σκοπός μας

Σκοπός μας να βρίσκουμε προϊόντα ομορφιάς που θα κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητά σας. Προϊόντα που καλύπτουν τις διαφορετικές ανάγκες της επιδερμίδας, που αλλάζουν τη διάθεση, προσφέρουν θεαματικά αποτελέσματα ενώ τηρούν τους αυστηρούς κανόνες της σύγχρονης κοσμετολογίας (χωρίς parabens, χωρίς σιλικόνες, cruelty free κ.ά.).

Στην Αll about Eve πιστεύουμε στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.

Αντιπροσωπεύουμε  εταιρείες καλλυντικών, πολύ προσεκτικά επιλεγμένες, που εμπιστευόμαστε απόλυτα και έχουν κερδίσει τη θέση τους ανάμεσα στις καλύτερες παγκοσμίως.

Έτσι, εσείς μπορείτε να επιλέγετε με άνεση και ευκολία, προϊόντα που σας προσφέρουν όλα όσα σας υπόσχονται, γνωρίζοντας με σιγουριά, ότι κάθε φορά κάνετε την καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή.

* Η All about Eve δραστηριοποιείται και προμηθεύει εμπορικές επιχειρήσεις όπως φαρμακεία, ξενοδοχεία και χώρους ομορφιάς.