Γνωρίστε τα προϊόντα περιποίησης για ξενοδοχεία και Spa της Massada

Η Massada ιδρύθηκε το 2009 στην Pamplona της Ισπανίας. Πρόκειται για ένα εργοστάσιο
καλλυντικών όπου παράγουν στο δικό τους εργαστήριο την υψηλότερη ποιότητα φυσικά προϊόντα για την περιποίηση του δέρματος. Η Massada είναι ένας από τους ηγέτες της βιομηχανίας στην ποιότητα και την καινοτομία στα καλλυντικά και τις φυσικές θεραπείες για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος, χάρη σε μια διεπιστημονική ομάδα. Τα προϊόντα της Massada, προορίζονται για χρήση σε ξενοδοχεία και Spa.

Οι αξίες της Massada

1. Οικολογικά καλλυντικά

2. Δέσμευση για την προστασία της φύσης

3. Πίστη στα φυσικά προϊόντα

4. Πάθος για τον άνθρωπο

Ηγέτης στην Ισπανία

Η Massada κατέχει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη ως η κορυφαία εταιρεία φυσικών καλλυντικών στην Ισπανία. Κατέχει επίσης την 4η θέση στα επαγγελματικά καλλυντικά στην Ισπανία.

Η ετήσια παραγωγή της Massada το 2020 ήταν 251.300 μονάδες / 71.500 λίτρα.

Η ομάδα της Massada είναι σε θέση να κατασκευάσει 5-10 παρτίδες ανά ημέρα, έχει ελεύθερη παραγωγική ικανότητα και διαθέτει εξωτερική υπηρεσία logistics με περισσότερες από 13 εγκαταστάσεις.

Η Massada αποτελείται από μια μεγάλη επαγγελματική ομάδα 32 υπαλλήλων με υψηλά προσόντα και τεχνογνωσία.

Μια ολοκληρωμένη και πελατοκεντρική ομάδα.

Η φιλοσοφία της Massada

Η εξωτερική ομορφιά δεν υπάρχει χωρίς εσωτερική ισορροπία.

Μια πρόταση ομορφιάς που προέρχεται από μια ολιστική προοπτική που λαμβάνει υπόψη τόσο τη σωματική υγεία όσο και την εσωτερική ευεξία. Προϊόντα και αποκλειστικές σειρές θεραπείας που σας επιτρέπουν να ενώσετε σώμα και μυαλό για να επιτύχετε την αρμονία της ολιστικής ομορφιάς και υγείας. 

Μια εμπειρία για τις αισθήσεις.

Φόρμουλες που επιτυγχάνουν υπέροχα αποτελέσματα μέσω ενός συνδυασμού οργανικών δραστικών συστατικών που λαμβάνονται μέσω της βιοτεχνολογίας με εκχυλίσματα από τη φύση.

Πολυαισθητηριακά καλλυντικά πολλαπλών χρήσεων για τη φροντίδα, την αναγέννηση, τη βιοδιέγερση και τη διατήρηση της νεότητας του δέρματος.

Μια μοναδική μέθοδος εργασίας.

Μια ποικιλία πρωτοκόλλων που συνδυάζει με επιτυχία τα επιτεύγματα των επαγγελματικών θεραπειών ομορφιάς με την ολιστική ευεξία μέσω της μεθόδου Ecoa®. Μια προηγμένη ιδιόκτητη μέθοδος που αντιλαμβάνεται την αισθητική στο σύνολό της και επιδιώκει την πλήρη εσωτερική και εξωτερική ευεξία.

Στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης.

Η Massada προσφέρει μοναδική και διαφοροποιημένη εκπαίδευση βασισμένη σε δύο θεμελιώδεις πυλώνες: πάθος και αριστεία. Ένα λειτούργημα που την κάνει να καινοτομεί συνεχώς με στόχο να συνεισφέρει κάτι νέο κάθε φορά, να εξελίσσεται μαζί με επαγγελματίες ομορφιάς που αγαπούν το επάγγελμά τους.

H Massada δίνει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να συγκεντρώσει την ισχυρή ενέργεια της φύσης σε κάθε καλλυντικό της.

Γιατί φυσικά καλλυντικά;

H Massada δίνει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να συγκεντρώσει την ισχυρή ενέργεια της φύσης σε κάθε καλλυντικό της.

Τα ενεργά συστατικά των φυσικών καλλυντικών διεισδύουν αποτελεσματικότερα στα πιο βαθιά στρώματα του δέρματος, φροντίζοντας την υγεία σας. Είναι βιοσυμβατά, γεγονός που εμποδίζει τον οργανισμό να τα απορρίψει και προσφέρουν απτά αποτελέσματα που διατηρούνται με την πάροδο του χρόνου. Από τα πιο επιλεγμένα φυσικά φυτά και μεταλλικά συστατικά, παρασκευάζουμε τα εκχυλίσματα μας ακολουθώντας αυστηρές διαδικασίες που έχουν επικυρωθεί από τον Ecocert.

Αυτά τα ευαίσθητα και εξαίσια αποστάγματα εγγυώνται ότι τα ενεργά συστατικά διατηρούνται στην πιο αγνή τους κατάσταση και αποτελούν την ψυχή της Massada.

Το μυστικό πίσω από τη Massada είναι μοναδικά και ενεργά συστατικά.

Αποκλειστικές πρώτες ύλες

Μια όμορφη τοποθεσία: το εργαστήριό της Massada, στη Navarre, απέχει 60 χιλιόμετρα από την Κανταβρική Θάλασσα και 30 χιλιόμετρα από τα Πυρηναία. Ένας υπέροχος θύλακας στον οποίο το νερό, ο αέρας και η φύση εκδηλώνονται σε όλο τους το μεγαλείο για να παρέχουν τα πιο αγνά και φυσικά συστατικά. 

Μια προσεκτική επιλογή σχολαστικά μελετημένων φυτών προκειμένου να εξαχθεί το καλύτερο από το καθένα: φύλλα, μίσχοι, ρίζες... Περισσότερα από 150 από τα εξαιρετικά παρασκευασμένα φρέσκα εκχυλίσματα της Massada προστίθενται στα προϊόντα μας, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη συγκέντρωση των ενεργών συστατικών και αντιπροσωπεύοντας την ψυχή της Massada.  

Βιοτεχνολογία

Τα καλύτερα φυσικά συστατικά επεξεργάζονται από βιολογικά συστήματα χρησιμοποιώντας οργανική
τεχνολογική μηχανική προκειμένου να ληφθούν ενεργά συστατικά της καλύτερης ποιότητας σε υψηλές συγκεντρώσεις.  

Αυθεντικότητα

Όλα τα εκχυλίσματα που χρησιμοποιούνται αρασκευάζονται με εκλεπτυσμένες παραδοσιακές μεθόδους στο εργαστήριο της Massada.

 • 24

  Χώρες παγκοσμίως

 • 4

  Ήπειροι

 • 96%

  Ικανοποιημένοι ή πολύ ικανοποιημένοι πελάτες

 • +3.000

  Επιχειρήσεις: ινστιτούτα ομορφιάς, κέντρα ευεξίας, ιατρικές κλινικές, σπα...

Παρουσίαση της Massada

Αν σας ενδιαφέρει η τοποθέτηση των προϊόντων Massada στην επιχείρηση σας, επικοινωνήστε με το εμπορικό μας τμήμα μέσω της παρακάτω φόρμας ή με τα αναγραφόμενα στοιχεία.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση: Σπύρου Μερκούρη 28, Μεταμόρφωση, 144 52, Αττική
Τηλέφωνο: 210 5203 614
Fax: 210 5203 444
Email: στο info@allabouteve.gr ή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.

Powered by Formful