New Brand - Iren Shizen

New Brand - Iren Shizen

Μάθε τα πάντα για την Iren Shizen. Το ολοκαίνουργιο Ιαπωνικό, vegan & cruelty-free skincare brand που εναρμονίζει αρχαίες Ιαπωνικές τελετουργίες ομορφιάς με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. 

Όλα τα προϊόντα της Iren Shizen είναι εμπλουτισμένα με το σύμπλεγμα Biyusen™ - που προέρχεται από ιαματικό νερό πηγής του Hokkaido της Ιαπωνίας, γνωστό για τις αναγεννητικές του ιδιότητες.

100% vegan & cruelty-free, οι συνθέσεις της Iren Shizen είναι εμπλουτισμένες με υψηλή συγκέντρωση ισχυρών ενεργών συστατικών και φυσικών εκχυλισμάτων (95-100% φυσικής προέλευσης), και περαιτέρω ενισχυμένες με την πατενταρισμένη τεχνολογία Encapsulated Biyusen™, εξασφαλίζοντας βέλτιστη διείσδυση παρέχοντας ενεργά συστατικά 10 φορές βαθύτερα και πιο γρήγορα στο δέρμα με απαλό αποτέλεσμα χρονικής απελευθέρωσης.

 

Επιπλέον χάρη στη σύνθεσή τους, τα προϊόντα της Iren Shizen, μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους ή με άλλα προϊόντα που χρησιμοποιείς ήδη (κρέμα ημέρας ή νύχτας), πολλαπλασιάζοντας έτσι τα οφέλη τους.

 

Συστατικά που κάνουν τη διαφορά:

 

Εκχύλισμα Yuzu 

Απελευθερώνει μια ισχυρή ποσότητα βιταμινών C, B1 και B για να προσφέρει πολύτιμη υγρασία για λάμψη και ενέργεια στο δέρμα. Ενισχύει την ανθεκτικότητα του δέρματος, προάγει τον ρυθμό ανανέωσης του και την παραγωγή κολλαγόνου για φυσικά φωτισμένο δέρμα.

 

Εκχύλισμα Ροδιού

Γνωστό από την αρχαιότητα για τα πλούσια θρεπτικά συστατικά του, περιέχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες για να προστατεύει τον φραγμό του δέρματος από το οξειδωτικό στρες και τις βλάβες από την υπεριώδη ακτινοβολία.

 

Εκχύλισμα Goji Berry

Αυτό το μούρο νεότητας παρουσιάζει μια πλούσια διατροφική δεξαμενή—αποθηκεύοντας αμινοξέα, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και μέταλλα, για να βοηθήσει στη μείωση του σχηματισμού ρυτίδων, στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και στην πρόληψη της βλάβης των κυττάρων του δέρματος.

 

Τι έχουν γράψει για την Iren Shizen 

Ανακάλυψε όλη τη σειρά Iren Shizen εδώ
Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.