Γιατί να εντάξεις τα πεπτίδια στην skincare ρουτίνα σου

Γιατί να εντάξεις τα πεπτίδια στην skincare ρουτίνα σου

Πεπτίδια: Μία ακόμη τάση ή ένα αποτελεσματικό όπλο στην φαρέτρα της skincare routine σου;

Τι ακριβώς είναι τα Πεπτίδια;

Τα πεπτίδια είναι ενώσεις που αποτελούνται από δύο ή περισσότερα αμινοξέα, τα απαραίτητα δομικά στοιχεία για τις πρωτεΐνες, τις ορμόνες, τα ένζυμα και τους ιστούς του σώματος.

Εδώ όμως είναι η ουσία: όταν χρησιμοποιούνται για τη φροντίδα του δέρματος, τα πεπτίδια λειτουργούν «επικοινωνώντας» με τα κύτταρα του δέρματος για να εκτελέσουν ορισμένες λειτουργίες που ενισχύουν τη βελτίωση της υγείας και της εμφάνισης της επιδερμίδας (όταν χρησιμοποιούνται με συνέπεια για μια σημαντική χρονική περίοδο).

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούνται συχνά για να βοηθήσουν το δέρμα να ανακτήσει την χαμένη ελαστικότητά του, να είναι σφριγηλό και να καταπολεμήσει τις ρυτίδες.

Τι είναι το Super Peptide Serum και γιατί είναι τόσο σούπερ;

Το Super Peptide Serum είναι η Λύση για μείωση των ορατών σημαδιών της γήρανσης.
Είναι ελαφρύ, -δεδομένου του τι περιέχει-, αλλά εξακολουθεί να έχει την πλούσια αίσθηση που θέλετε από έναν παραδοσιακό ορό.

Κάντε μασάζ στο δέρμα σας που θα το απορροφήσει αμέσως για μια εξαιρετικά ενυδατωμένη, δροσερή εμφάνιση. Το φινίρισμα είναι λαμπερό και δεν κολλάει – καθιστώντας το ιδανικό για να το χρησιμοποιείτε μέρα ή νύχτα κάθε φορά που το δέρμα σας χρειάζεται μια ενισχυμένη “βόμβα” σφριγηλότητας.

Ωστόσο, μην αφήσετε την εύκολη εφαρμογή να σας ξεγελάσει: είναι ένα ενισχυτικό επιδερμίδας που “δουλεύει” σκληρά όλη την ημέρα ή ενώ κοιμάστε.

Στο Super Peptide Serum, θα βρείτε:

  • Δύο τύπους πεπτιδίων, το Palmitoyl Tripeptide-1 και το Palmitoyl Tetrapeptide-7, για να αναζωογονήσετε το δέρμα σας και να μειώσετε την εμφάνιση των λεπτών γραμμών.
  • Ένα εξαιρετικά ενυδατικό σύμπλεγμα υαλουρονικού νατρίου, το οποίο συνδυάζει δύο μοριακά βάρη για διπλή δράση και πολυεπίπεδη ενυδάτωση.
  • Πράσινο τσάι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και εκχυλίσματα St. John’s Wort.
  • Ενυδατικά εκχυλίσματα από Palmaria Palmata (είδος κόκκινου φυκιού) και Nori.
  • Καταπραϋντικό εκχύλισμα αλόης και χαμομηλιού.
  • Αναζωογονητικό εκχύλισμα Yarrow (μυριόφυλλο).

Δες πώς μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο το Super Peptide Serum

Ξεκινήστε με φρέσκο, τονωμένο δέρμα. (Σας προτείνουμε επίσης να ψεκάσετε ένα σπρέι προσώπου Mario Badescu της επιλογής σας για να ενισχύσετε περισσότερο την ενυδάτωση. Απλώς επιλέξτε το σπρέυ που ταιριάζει καλύτερα με τον τύπο του δέρματος σας για ένα ελαφρύ στρώμα υγρασίας από βότανα.

Απλώστε 3-4 σταγόνες Super Peptide Serum σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.
Συνεχίστε με μια ενυδατική κρέμα ή κρέμα νύχτας που ταιριάζει καλύτερα στο δέρμα σας.
Για ένα σούπερ δίδυμο λείανσης του δέρματος, προτείνουμε να συνδυάσετε το Super Peptide Serum με την Cellufirm Moisturizer κατά τη διάρκεια της ημέρας και μετά με την Peptide Renewal Cream το βράδυ.

Follow us: Instagram 

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.