Autumn Restore

Autumn Restore

Είναι γεγονός ότι το φθινόπωρο προσπαθούμε να κρατήσουμε την καλοκαιρινή ανάμνηση όσο περισσότερο μπορούμε και να κάνουμε τη μετάβαση προς τους χειμερινούς μήνες όσο πιο ομαλή γίνεται. Το δέρμα μας, τα μαλλιά μας και η ψυχολογία μας χρειάζονται μια υποστήριξη για να επανέλθουν σιγά σιγά στην καθημερινότητα.

Οι όμορφες μυρωδιές και μια μικρή καθημερινή ολιγόλεπτη ρουτίνα περιποίησης και φροντίδας προς τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας, είναι σημαντική, για την επαναφορά μας στην καθημερινότητα, μακριά από τους χαλαρούς ρυθμούς των διακοπών.

 

Οι παρακάτω προϊοντικές επιλογές, πιστεύουμε θα σας βοηθήσουν, όπως βοηθάνε και εμάς να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε τις διάφορες καθημερινές προκλήσεις με ένα τρόπο απλό, όπως το να βλέπουμε τα μαλλιά μας το πρωί απαλά και υγιή και την επιδερμίδα πιο ενυδατωμένη. Ίσως τελικά αυτά να είναι μικρά όπλα με τα οποία θα αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα.

 

 

Monoi Tiki Tahiti

Monoi Tiki Vanilla

Λάδι Περιποίησης Προσώπου & Σώματος με άρωμα Βανίλια, 120ml

Το Monoi Tiki Vanilla απλώνεται σε όλο το σώμα,  το πρόσωπο και τα μαλλιά για να προστατεύει από την ξηρότητα που προκαλεί το αλάτι της θάλασσας και από τη φθορά του δυνατού ήλιου. Επίσης, χρησιμοποιείται για να καταπραΰνει  διάφορες φλεγμονές του δέρματος, γρατζουνιές, γδαρσίματα και από τσιμπήματα εντόμων. Οι έγκυες μπορούν να το απλώνουν στην  επιδερμίδα για να μειώσουν την εμφάνιση  των ραγάδων.

 

Monoi Tiki Tahiti

PURE Monoi Tiki

100% Φυσικό έλαιο περιποίησης προσώπου & σώματος, 120ml

Το παραδοσιακό αυτό λάδι από την Ταϊτή είναι φτιαγμένο από το λουλούδι Tiare που έχει μουλιάσει μέσα σε λάδι καρύδας. Ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί το γνωστό Monoi, ένα εξαιρετικό οργανικό λάδι με 100% φυσικά συστατικά που ξεκίνησε να το παρασκευάζει πρώτη η εταιρεία Monoi Tiki από το 1942 και να προμηθεύει όλο τον υπόλοιπο κόσμο.

 

 

Super Facialist

Vegan Collagen Super Smooth Day Cream

Κρέμα ημέρας, 50ml

Το Vegan κολλαγόνο είναι γνωστό για την ικανότητά του να ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και να στοχεύει τα πρώιμα και υπάρχοντα σημάδια γήρανσης. Αναμειγνύοντας ένα πλούσιο τετραπεπτίδιο, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά ιβίσκο και χαλκό που παράγει ελαστίνη για να βοηθήσει στην ομαλότητα, την ενυδάτωση και τη βελτίωση του δερματικού φραγμού. Αυτά τα ισχυρά συστατικά συνεργάζονται για να βοηθήσουν στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων για μια αποκατεστημένη και νεανική επιδερμίδα.

 

 

Dirty Works

The Big Softie

Κρέμα Σώματος Εντατικής Θρέψης, με Βούτυρο Καριτέ, 400ml

Κρέμα σώματος που προσφέρει βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα. Περιέχει βούτυρο καριτέ, shea butter και έλαια από macadamia και αμύγδαλο. Aφήνει την επιδερμίδα υπέροχα αρωματισμένη και βαθιά ενυδατωμένη και προστατευμένη από την ξηρασία για πολλές ώρες.

 

 

Iren Shizen

Glow Up

Οροί ταξιδιωτικού μεγέθους για λαμπερό δέρμα οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, 3x5ml

Ανακαλύψτε πολυτελές, δροσερό δέρμα με αυτό το set τριών mini serum. Εμπλουτισμένο με τα ενεργά συστατικά του Biyusen™ που διατηρούν τη νεότητα και τα ισχυρά υπερφρούτα από την Ιαπωνία, αυτό το τρίο που αψηφά την ηλικία

λειτουργεί συνεργικά για να μειώσει τα πρώτα ορατά σημάδια γήρανσης, να φωτίσει τα σκοτεινά σημεία και τις ουλές και να το προστατεύσει από τους περιβαλλοντικούς κινδύνους με την πάροδο του χρόνου. Αποκτήστε ανυψωμένο και ομοιόμορφο τόνο δέρματος με μια αδιαπέραστη φωτεινή, νεανική επιδερμίδα.

 

 

Hello Sunday

The Mauve One Tinted Lip Balm

Ενυδατικό Χειλιών με χρώμα υψηλής προστασίας SPF 50, 15ml

Ένα ενυδατικό, buildable balm με χρώμα για τα χείλη, ενισχυμένο με δείκτη προστασίας SPF50. Eμπλουτισμένη με θρεπτικό shea butter και υαλουρονικό οξύ, αυτή η εξαιρετικά απαλή σύνθεση με χρώμα και άρωμα μούρων, τυλίγει τα χείλη – για πιο σαρκώδη και υγιή χείλη, κάθε μέρα, όλη μέρα.

 

 

Skinny Tan

Notox Beauty Face Tan Elixir

Αντιγηραντικός ορός για έξτρα λάμψη, 30ml

Το SkinnyTan Notox Beauty Face Tan Elixir λειαίνει και τονώνει την επιδερμίδα ενώ της προσδίδει μια λαμπερή και υγιή όψη. Περιέχει Stoechiol, προερχόμενο από ένα είδος λεβάντας, που λειτουργεί σαν φυσικό botox καθώς χαλαρώνει τους μύες του προσώπου που δημιουργούν τις ρυτίδες. Αυτό το πρωτοποριακό serum στοχεύει στις ρυτίδες έκφρασης, τονώνει την επιδερμίδα και τις μειώνει ορατά μέσα σε 10 μέρες. Περιέχει Liftonin, ένα ενεργό συστατικό ενάντια στη γήρανση του δέρματος με άμεσα αντιγηραντικά αποτελέσματα, συσφίγγει την επιδερμίδα  και την κάνει πιο απαλή.

 

Umberto Giannini

Curl Repair Magic Mask

Επανορθωτική μάσκα περιποίησης με λάδι καρύδας, φύκια και καφεΐνη, 210γρ

Αυτή η μάσκα αποκατάστασης περιέχει το μοναδικό σύμπλεγμα Curl Repair + Grow COMPLEX που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών και να περιορίζει το σπάσιμο για μεγαλύτερες και πιο δυνατές μπούκλες.

 

 

Umberto Giannini

Rosemary Scalp And Hair Oil

Πολυχρηστικό έλαιο μαλλιών με δενδρολίβανο, 50ml

Αποκαλύψτε πιο υγιή, πιο ζωντανά μαλλιά με το Rosemary Scalp and Hair Oil. Ένα πολυχρηστικό λάδι σχεδιασμένο για να ενισχύσει την ανάπτυξη. Βοηθά στην επανόρθωση, θρέψη και προστατεύει από περαιτέρω φθορές.

Περιέχει ένα μείγμα 16 αιθέριων ελαίων όπως δενδρολίβανο, Jojoba, ευκάλυπτο, καστορέλαιο και μέντα, και η μη λιπαρή φόρμουλα του διεγείρει τους θύλακες των τριχών και θρέφει το τριχωτό της κεφαλής, διασφαλίζοντας ότι τα μαλλιά φτάνουν σε νέα μήκη.

 

 

After Summer Restore Set

Beauty set 3 τεμαχίων για επανόρθωση μαλλιών, προσώπου και σώματος.

Tο πιο αναζωογονητικό set για περιποίηση μαλλιών, σώματος και προσώπου που θα δώσει στον εαυτό σου το reset που χρειάζεται μετά τις διακοπές.

 

Το After Summer Restore set περιέχει:

1x Umberto Giannini - Banana Butter Shampoo, 250ml

1x Monoi Tiki Vanilla, 120ml

1x Super Facialist - Vegan Collagen Super Smooth Day Cream, 50ml

 

Ανακάλυψε περισσότερα Autumn Restore προϊόντα εδώ

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.