Μάθε τα πάντα για το Vegan Collagen

Μάθε τα πάντα για το Vegan Collagen

Τι είναι το vegan κολλαγόνο;

To vegan κολλαγόνο προέρχεται από το χυμό του δέντρου της ακακίας, και ουσιαστικά πρόκειται για τον επαναπροσδιορισμό του κολλαγόνου.

Μια εναλλακτική λύση κολλαγόνου φυτικής προέλευσης, βιώσιμης προέλευσης που προσφέρει τα ίδια οφέλη περιποίησης της επιδερμίδας με το παραδοσιακό κολλαγόνο.

Βοηθά στην προώθηση της ομαλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος ενώ συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

 

 

Ανακάλυψε τέσσερα ολοκαίνουργια προϊόντα της Super Facialist που ξεκλειδώνουν, όλα τα πλεονεκτήματα της θαλάσσιας χλωρίδας, για ενυδάτωση, αντιγήρανση και σύσφιξη.

 

 

Vegan Collagen Rejuvenating Gel Cleanser, 150ml

Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας πεπτιδίων και ενός vegan φυτικού κολλαγόνου που προέρχεται από το δέντρο ακακίας, αυτό το καθημερινό καθαριστικό στοχεύει στα πρώτα σημάδια γήρανσης, βοηθώντας στην αναζωογόνηση και την αποκατάσταση της νεανικής όψης του δέρματός. Ο συνδυασμός φυκιών και υαλουρονικού οξέος βοηθά στην ενίσχυση της ενυδάτωσης, αποκαλύπτοντας μια πιο υγιή και ανανεωμένη επιδερμίδα.

 

Vegan Collagen Plumping Serum, 30ml

Ο ορός αυτός αξιοποιεί τη δύναμη του καινοτόμου Marine Bio-Complex που συνδυάζει το Υαλουρονικό Οξύ με τα Φύκια και αναμειγνύεται με εκχύλισμα χαλκού και ιβίσκου που διεγείρει την ελαστίνη για να ανυψώσει τη φυσική λάμψη του δέρματός σας, αφήνοντάς σας μια πιο φρέσκια, πιο νεανική εμφάνιση.

Ενσωματώστε το Vegan Collagen Plumping Serum στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης για να αποκαλύψετε πιο ενυδατωμένο και σφριγηλό δέρμα.

 

Vegan Collagen Super Smooth Day Cream, 50ml

Αξιοποιώντας τη δύναμη της φύσης, η Super Facialist έχει ενσωματώσει φυτικό κολλαγόνο που προέρχεται από το χυμό του δέντρου της ακακίας. Το Vegan κολλαγόνο είναι γνωστό για την ικανότητά του να ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και να στοχεύει τα πρώιμα και υπάρχοντα σημάδια γήρανσης. Για ενίσχυση της σφριγηλότητας, η κρέμα ημέρας Vegan Collagen Super Smooth είναι εμποτισμένη με ένα μείγμα συστατικών ανανέωσης του δέρματος.

 

Vegan Collagen SleepSmart Overnight Resync Night Cream, 50ml

Ζήστε τη μεταμορφωτική δύναμη της θάλασσας με την επαναστατική Vegan Collagen SleepSmart Overnight Resync Night Cream. Εκμεταλλευτείτε τα ισχυρά οφέλη ενός Vegan θαλάσσιου κολλαγόνου βιοπολυμερούς, χαλκού και φυτικού κολλαγόνου. Αυτή η πολυτελής κρέμα στοχεύει στο να γεμίζει και να λειαίνει, συμβάλλοντας στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

 

Ανακάλυψε όλη τη σειρά Super Facialist εδώ

Επιστροφή στο ιστολόγιο

Υποβάλετε ένα σχόλιο

Έχετε υπόψη ότι τα σχόλια χρειάζεται να λάβουν έγκριση προτού δημοσιευτούν.